home

Welkom bij Bonte Bloesem!

Speciaal voor mensen die twijfelen over het gebruik van medicinale cannabis, is vanuit passie dit platform ontstaan.
Wij delen informatie, zodat u alles kunt afwegen en een keus kunt maken waar u achter staat.
Kiezen op basis van kennis, is nu eenmaal prettiger.

Vanuit onze visie dat cannabis als medicijn legaal beschikbaar moet zijn voor iedereen, werken wij zelf uitsluitend op legale wijze.

Onze Visie:

Wanneer de farmaceutische geneeskunde niet voldoet en je overweegt om medicinale cannabis te gaan gebruiken, word je geconfronteerd met een oerwoud van gefragmenteerde informatie. Bonte Bloesem maakt strikt onderscheid tussen het recreatief of medicinaal gebruik van cannabis. Wij houden ons bezig met de informatieverstrekking omtrent medicinale cannabis. Vanuit de overtuiging dat kennis de basis is van waaruit je keuzes kunt maken verbinden we patiënt en arts, gemeente en neuroloog, kweker en onderzoeker, die vanuit hun expertise te maken hebben met medicinale cannabis. Bonte Bloesem streeft naar het ontmantelen van de heersende beeldvorming, door te zoeken naar wetenschappelijk onderbouwde informatie over de medicinale toepasbaarheid van cannabis.

Onze Missie:

Deskundig: Wij vergaren kennis en informatie op basis van wetenschappelijk onderzoek.

Ambitieus: Wij blijven op zoek naar alle nieuwe ontwikkelingen op het terrein van medicinale cannabis.

Autonomie: Door juiste voorlichting proberen we arts en patiënt gelijkwaardige gesprekspartners te maken.

Zorgzaam: Wij werken op betrokken wijze met en voor elkaar.

Verbinden: Wij zijn overtuigd van het belang om diversiteit in expertise te bundelen, samen te werken en kennis te delen.

Onze basis: Wij maken deel uit van Bonte Bloesem vanuit onze overtuiging en een idealisme dat streeft naar zelfbeschikking.

 

Wij hopen dat we u kunnen helpen.
Namens het team van Bonte bloesem, Eveline van der Molen – Sloots, initiatiefneemster

 

[3d-flip-book mode=”thumbnail-lightbox” urlparam=”fb3d-page” pdf=”https://www.bontebloesem.nl/wp-content/uploads/2017/12/merged.pdf” lightbox=”dark”]

 

 

Deel dit op:
 • 16
 •  
 •  
 •  

4 gedachten over “home

  1. Sorry Danielle, dat de datum niet klopt van jouw reactie. Tijdens de verhuizing van de website is de hele website opnieuw opgebouwd, vanaf niks. Daardoor waren de reacties verdwenen… Ik heb deze handmatig weer toegevoegd, vandaar dat de datum op een andere staat dan die waarop jij je reactie plaatste.

   Een fijn weekend,
   Anton (Webmaster Bonte Bloesem)

 1. Onlangs is Eveline bij ons thuis geweest om ons voor te lichten over de effecten van cannabis gebruik en of het past bij de ervaren klachten: overprikkeling en slecht slapen. Ze heeft ons geïnformeerd, tips gegeven en na samen zaken op een rij te hebben gezet, besloten we eerst nog een andere stap te zetten alvorens eventueel op cannabis over te gaan. Hieruit blijkt dat Eveline zeer betrokken is en onbevooroordeeld meedenkt om tot een keuze te komen. Zij leidt je door het oerwoud aan informatie over cannabis. Dank je wel Eveline, nu kunnen we een weloverwogen besluit nemen gebaseerd op feiten en inzichten van een ervaringsdeskundige.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.